Over mij

‘Professioneel, doortastend, integer’

Professioneel en doortastend, denk ik in oplossingen, vanzelfsprekend binnen uw budget. Mijn doel is een sfeer te creëren waarin u zich thuis voelt. 

Jürgen Schend

IR BINNENHUISARCHITECT

ingeschreven in het architectenregister onder registratienummer: 4.020415.002

Ik ben geboren en getogen in Duitsland. Mijn eerste stap in de wereld van binnen-huisarchitectuur was de ambachtsopleiding tot stoffeerder, in Keulen. Daarna heb ik in Düsseldorf Binnenhuisarchitectuur gestudeerd. Die studie rondde ik in 1992 af.

Inmiddels werk ik ruim dertig jaar in het vak. In 2002 richtte ik mijn eigen bedrijf op in Haarlem: interieurontwerp- en uitvoeringsbureau Senses. Daarnaast had ik van 2006 tot 2010 in de Amsterdamse Pijp een woonwinkel annex café, ook genaamd Senses. Daarmee heb ik een groot netwerk opgebouwd en ervaring opgedaan in bedrijfsvoering en klantgericht werken. Senses runde ik samen met mijn vriendin. Zij verzorgde het gastronomische deel. Het eetcafé was een succes, maar verdere groei als interieurwinkel was op dat plekje in de Frans Halsstraat niet mogelijk. Bovendien was mijn vriendin klaar met haar studie geneeskunde, waardoor we besloten om Senses te sluiten. Begin 2018 heb ik mijn interieurontwerp- en uitvoeringsbureau omgedoopt tot Interior Affairs.

Ik ben gevormd door ervaringen in twee landen: Nederland en Duitsland. Van jongs af aan heb ik geleerd om gedisciplineerd te werken, onder andere door de ambachtelijke opleiding tot stoffeerder. De studie binnenhuisarchitectuur heeft mij verder inzicht en diepgang gegeven op het gebied van architectuur. Ook heb ik daarmee mijn kennis vergroot en mijn smaak verder ontwikkeld. Mede door de vrije geest en de creativiteit van de Nederlanders heb ik mijn horizon verbreed en mijn stijlgevoel verfijnd.

Met kennis van design en materialen streef ik ernaar om voor ieder interieur een passende oplossing te vinden. Samenwerking met de klant en met andere professionals vind ik essentieel voor een succesvol verloop van een project.

Passie

Opdrachtgevers die professionele hulp nodig hebben bij de inrichting van een woning of bedrijfsruimte, kunnen hiervoor terecht bij interior affairs ontwerpstudio.

Projecten

Jaar Ervaring

Tekeningen

Kopjes koffie

Genoeg gezien?

Laten wij over uw idee praten

Afspraak maken